Tänään näin ystävää ja mukanaan tuomaa heppua ja käytiin pitkiä kiinnostavia keskusteluita. Viime aikoina on elellyt sen verran jalat maassa arjessa että oli ihanaa päästä juttelemaan todellisista asioista kuten paranormaaleista ilmiöistä, voimaeläimistä ja energioista :D Pohdittiin myös sitä, kun ystävä psykiatrisen suljetulla osastolla työskennellessään kuulee tämän tästä itseään Jeesukseksi julistavien juttuja ja enkeleitä jututtavia. Ajattelen, että monet näistä ihmisistä kokevat korkeampia ulottuvuuksia, mutta heiltä puuttuu kyky maadoittua/suojautua ja tarvittava tieto tai tuki. Onneksi ympäri maailmaa aletaan havahtua vaihtoehtoisiin apukeinoihin.

Tästä tuli mieleeni muisto joka purkautui suruna itseäni hoitaessani reikillä, että lapsena usein ajattelin olevani Jeesus. Pistin tämän vielä viime aikoina alkoholistiperheen mukanaan tuomiin harhakuvitelmiin. Mutta mitä enemmän itseopiskelen ja kuuntelen muita, alkaa tuntua että monista asioista oli lapsena oikeassa. Uskon, että sama kristustietoisuus on meissä kaikissa, muttemme tajua sitä. Uskon että kaikilla on mahdollisuus ottaa käyttöön voimavaransa alkaa parantamaan ja olemaan valontuoja. 

Itselläni meni kauan hyväksyä saati tulla ulos kaapista henkisyyteni kanssa. Tuntuu, että uskonnollisuus on ihmisille helpommin lähestyttävä paketti, kun taas henkisyyttä joutuu usein selittelemään. Pitkään painiskelin itseni kanssa, voinko uskoa kaikkia näitä asioita joita eteen tuodaan. Pahimmat kriisit lienivät kun joutui kuuntelemaan juttuja entisistä elämistä ja yksisarvisista, mutta nykyään menee ihan suvereenisti jo kotitontut ja menninkäiset. Joka tapauksessa, milloin lakkasin suhtautumasta skeptisesti oli siinä vaiheessa, kun meditoidessa ja hoitoja tehdessä tai vastaanottaessa alkoi tulla konkreettisia kokemuksia itselle. Milloin näkee välkkyviä valoja, milloin tuntuu kuin sähkövirta kulkisi kropassa kun kundalinienergia tekee nousuaan. Viime aikoina on usein alkanut elektroniikka temppuilla ympärilläni. Pitkään luulin tätä sattumaksi kunnes luin aiheesta lisää. Ystäväni kertoivat, että heidän lähellään pimenee joskus kokonaisia katulamppuja. Itsellä sentään vielä  pienessä mittakaavassa ruudun räpsymistä ja lamppujen posahtelua kotona. Olen kokeillut maadoittua tehokkaammin, ja nyt onkin ongelma ollut aisoissa.