Olen kärsinyt lapsesta asti voimakkaista pelkotiloista ja tunteesta, että joku paha on läsnä. Itsessäni, mutta myös ympärilläni. Melkein kolmekymmentä vuotta tämä on piinannut ja haitannut elämänlaatua siinä määrin, etten ole pystynyt katsomaan peiliin pitkiä aikoja, nukun valot päällä yms. mukavaa. Hain tähän apua aluksi terapiasta, mutta vaikka miten "kohdataan sisäisen lapsen tuskaa, pelkoa, hylätyksi tulemista", koin että tämä ei riitä, tässä on muutakin. Että mukana on konkreettinen toinen olento. Tai useita.

Lopulta olin niin tuskissani, että otin yhteyttä facebookin kautta pariin tuttuun, joiden tiesin tekevän työkseen puhdistuksia pahoista hengistä, negatiivisista energioista ja vainajista. Olin aina tiedostanut näiden olemassaolon jollain tasolla, mutta halunnut olla ajattelematta koko asiaa. Mutta lopulta pakko mikä pakko.

Sovittiin Hemmon kanssa puhelinkeskusteluaika loisten häätämiseksi. Hän antoi samalla puhdistusta tehdessään loistavan infopaketin näistä hengistä, miten suojautua, miten usein kannattaa puhdistautua, mikä voi auttaa. Englanniksi esimerkiksi tällä sivustolla on hyvää asiaa pahoista hengistä: http://www.entityattachment.com

En tiennyt mitä odottaa. Että onko koko asia uskon varassa - valitsen uskoa että jotain tapahtuu. Yllätyin melkoisesti, kun Hemmon aloittaessa hoidon tunsin, miten valtava energia lähti liikkeelle rintalastan kohdalta, miten ylöspäin sitä vedettäessä tuntui kuin meinaisi tukehtua sen ollessa kurkun kohdalla, ja miten se lopulta hävisi kruunuchakran kautta puhdistettavaksi. Seuraavat päivät olivat aika euforian täyteisiä tuijotellessani itseäni ensimmäistä kertaa elämässäni luottavaisena peiliin.

Nyt euforia on jo laantunut. Puhdistus ei poistanut koko ongelmaa, mutta nyt tiedän minkä kanssa voi olla tekemisissä. Ja että mitä enempi aurassa on reikiä, tai kärsii jonkinlaisesta sielukadosta (sielu ei viihdy ruumiissa jostain syystä :D), käyttää päihteitä ynnä muita syitä, sen helpommin niitä vetää puoleensa. Itsellä auttaa se että koetan keskittyä lisäämään valoa itsessäni, ja suojaan joka ilta nukkumaan mennessäni kotini arkkienkeli Mikaelin sinisellä viitalla sekä samoin itseni. Tämä on tuonut ainakin öihin rauhan, että on helpompi nukkua. Myös kivistä musta turmaliini ja obsidiaani suojaavat negatiivisilta energioilta.

Joka tapauksessa, lapsuudesta pahin pelkoni tuli toteen: mörköjä lienee olemassa. Mutta elämä jatkuu. Keskitytään niihin toisiin olentoihin.

Scan.jpg